Palvelumme

Luotettava ja kokenut LVI-alan asiantuntija kiinteistösi toimivuuden parantamiseksi

Palveluihimme kuuluvat

LVI-palvelut

Tarjoamme monipuoliset LVI-palvelut, jotka kattavat kaiken aina putkiremonteista lämmitysjärjestelmien asennuksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa kestävät ratkaisut laadukkain materiaalein. Olipa kyseessä yksityishenkilö tai yritys, olemme luotettava kumppani kaikissa LVI-haasteissa!

KVV- ja IV-valvonta

Palveluissamme yhdistyy tinkimätön laatu ja ammattitaitoinen asiantuntemus. Huolehdimme ilmanvaihto- ja kylmätekniikan työnjohtotehtävistä tarjoten asiakkaillemme luotettavan kumppanuuden monipuolisten ratkaisujen toteuttamiseen. Takaamme tehokkaan ja energiaystävällisen lopputuloksen, jotta asiakkaamme voivat nauttia terveellisestä ja miellyttävästä sisäilmasta tiloissaan.

Lämpöpumput

Asennamme ammattitaidolla maalämpö-, ilma- ja vesi-ilmalämpöpumput pienempään ja isompaan kohteeseen. Myös uusien maalampöpumppujen vaihtaminen rikkinäisten ja vanhojen tilalle onnistuu meiltä käden käänteessä.

Kaukolämpöasennukset

Teemme kiinteistöjen kaukolämpöasennukset kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan A-pätevyydellä vuosien kokemuksella. Kaukolämpöpakettien vaihtaminen vanhan tilalle tai kokonaan uuden paketin asennus onnistuu meiltä niin omakotitaloihin kuin isoihin teollisuuskohteisiin.

Teollisuuskohteet

Palveluihimme kuuluvat lämmitystavan muutokset aina kaasusta hakkeeseen. Lisäksi hoidamme paineilmaputkistot kiinteistöihin – ammattitaidolla tietenkin!

Tehdään yhdessä LVI-projektistasi menestys!

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme.